Over Ons

Krabi-thai is een afhaal, bezorg en cateraar gevestigd in Amsterdam. Met onze originele Thaise keuken en onze Thaise chef, met meer dan 25 jaar ervaring, bereiden wij alle gerechten a la minute voor met keurvlees, vis en verse groenten.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de Thaise horecabranche, dachten wij dat het tijd werd om een nieuw concept in Amsterdam tot leven te brengen. Dit hebben we gedaan omdat uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 20 procent van de Amsterdamse bevolking tot in de late uren werkzaam is. Aangezien er ’s avonds en ‘s nachts veel keuze is aan fastfood en er een gebrek is aan gezond voedsel, verdienen ze een gezonde en lekkere maaltijd uit de Thaise keuken.

Thais eten is populair in ons land, want het pure en verse karakter van de Thaise keuken past zeer goed bij de trend om licht, vers en gezond te eten. We gebruiken natuurlijke producten en onze gerechten zijn MSG vrij.

Bij ons kunt u zowel afhalen als het eten laten bezorgen. Tevens verzorgen wij al uw evenementen, klein- of grootschalig. En om het nog specialer te maken hanteren wij de beste prijs garantie zodat u weet dat u nooit te veel betaalt.

© 2019 Krabi-Thai Amsterdam.